FAQ

Her er en liten oversikt over vanlige spørsmål om Carmex.

 

Hva er Carmex leppepomade?

Alfred Woelbing fant opp Carmex leppepomade i USA tidlig på 1930-tallet. Han lagde Carmex på kjøkkenet sitt av lokale ingredienser, og helte resultatet i små glassbeholdere som han senere solgte til apoteker fra bagasjerommet i bilen sin. I dag er Carmex en internasjonal favoritt som selges i over 35 land. Det selges over 145 Carmex leppepomader hvert minutt på verdensbasis. Carmex er fremdeles i dag en familieeid bedrift.

Hva er årsaken til såre lepper?

Lepper kan bli såre når de er for tørre. Tørre lepper kan komme som følge av tørr luft, sol, vind, lave temperaturer og støv.

Tilfører Carmex fukt til leppene?

Ja. Carmex leppepomader inneholder en unik kombinasjon av ingredienser som tilfører fukt til leppene. Carmex inneholder blant annet kakaosmør og lanolin som gjenoppretter fuktighetsbalansen og gjør at leppene ser sunne og friske ut.

Kan jeg bruke Carmex før jeg påfører leppestift?

Ja! Vi anbefaler å bruke Carmex før du påfører leppestift for å bevare og tilføre fuktighet til leppene. Carmex bidrar også til at leppestiften påføres jevnere og lettere

Hvorfor kiler det på leppene når jeg påfører Carmex?

Carmex inneholder kamfer og mentol. Disse ingrediensene gir den kjente kjølende effekten og bidrar til å bekjempe såre, tørre lepper.

Er Carmex-produktene testet på dyr?

Nei! Vi tester aldri på dyr.

Er Carmex populært?

I mange år var Carmex en godt bevart hemmelighet blant modeller, kjendiser og make-up artister. Men det er vanskelig å holde på en så god hemmelighet i lengden. Carmex er idag en av verdens mest populære leppepomader. På verdensbasis selges det ca 145 Carmex leppepomader hvert minutt!