5 på gata om Carmex

Siden 1937 har Carmex levert sunne og myke lepper til folk over hele verden. Leppepomaden er en av verdens mest populære, og elsket av både kjendiser, stylister og oss vanlige dødelige. Vi er selvsagt stolt av Carmex, men hva synes det norske folk? Vi har snakket med fem på gata om hva de syns om Carmex.

linn_carmex

Linn Engdahl Lysvik, idrettspsykologisk rådgiver og treningsentusiast

– Carmex er som skje til suppe, som solen til påske, som Kvikk-Lunsj når du er på tur, og som surfebrettet på Bali – altså et must. I nesten hver eneste jakke jeg eier har jeg en Carmex. Jeg foretrekker Carmex Cherry Jar. Om høsten og vinteren bruker jeg stort sett en variant med solfaktor 15, fordi refleksjonen fra solen blir ekstra sterk på skitur i snølandskapet er det viktig med solbeskyttelse.

 

camilla_carmex

Camilla Jorddal, journalist

– Det er min go-to leppepomade, selv om det høres rart ut. Jeg har den i veska hele tiden fordi det er den beste redningen jeg kan tenke meg. Carmex  gjør leppene myke, den holder lengre enn andre leppepomader, den er helt super under kulde, og den funker bra under lipgloss. Også er den superdrøy, så man har den lenge. Alt i alt er Carmex den beste for mine lepper.

 

silje_carmex

Silje Lyngstad Noreng, make-up artist og eier av Brow Rehab

– Jeg sverger til Carmex fordi de ikke tester på dyr, og fordi inneholder naturlige ingredienser! Lukten på cherry  er også min favoritt! Det lille ekstra? Smør litt Carmex på kinnene og leppene for en naturlig glød! 

 

daniel_carmex

Daniel Andresen, helsearbeider

– Jeg har brukt Carmex de siste årene på vinterhalvåret. Før var jeg ofte plaget med såre, tørre og sprukne lepper på vinteren. Nå er det ikke noe problem lenger! Da jeg har en jobb som krever at jeg vasker hender ofte, har jeg til og med brukt det på små sprekker på oversiden av hendene. Carmex funker like bra der også. Skal jeg på skitur så har jeg alltid en Carmex med solfaktor   i lomma.

 

kim-johanne_carmex

Kim Johanne Dahl, radioprogramleder

– I alle år brukte jeg en sånn annen tube som funket ganske bra, men det var så irriterende at man ble hvit på leppene. Det så nesten ut som solkrem nesten. Heldigvis fant jeg Carmex, som har blitt nye leppevenn! Jeg har både den runde boksen, og den lille tuben! Yey!