Dette må du ha i treningsbagen

Dette må du ha i treningsbagen

Å kombinere et aktivt liv med det sosiale trenger ikke være vanskelig, om du bare vet hva du skal pakke med deg til daglig. Å pakke er midlertidig ikke alltid like lett for oss kvinner – man ender gjerne opp med å stappe bagen full av ting man egentlig ikke trenger. Vi har derfor laget den ultimate listen over ting du bør ha i treningsbagen:

  1. Tørrsjampo må med – du vet aldri om du ender opp en tur på byen rett etter tredemølla har fått kjørt seg. Spray tørrshampoen i røttene og maser sprayen inn i hodebunnen med fingertuppene. Deretter bør du gre godt gjennom håret (helst med en naturbørste for å få bort smuss), og voilà, håret ser så godt som nyvasket ut!
  1. Uansett om du skal på byen, på café eller hjem etter trening, trengs det skift. Og når du akkurat har trent, føler du deg ekstra fresh. Kjenn på denne følelsen og ta med et stilig antrekk toppet med favoritt-tilbehøret, et stilig skjerf og kanskje en lue om det er kaldt ute.
  1. Leppepomade. Carmex  er uvurderlig og uunngåelig i bagen, hele året. Som den mest delikate delen av ansiktet har leppene ingen egne oljekjertler, så noen ganger trenger de ekstern fuktighet for å holde dem myke og friske.

Artikkelen fortsetter under bildet.

treningsbagen

  1. Deodorant og parfyme. Vi liker alle å lukte godt, også når vi trener. Du kan kanskje nøye deg med deo under trening, men etterpå er det alltid deilig å slå til med en fresh og kanskje ny lukt.
  1. Musikk er et must. De gangene musikken ikke er med, må være når man trener sammen med noen. Vi sverger til Koss-headset, fordi de har livstidsgaranti, og hører stort sett på listen «Fun Workout» som genereres av Spotify.
  1. Vann er alfa og omega. Vi tar alltid med vår egen flaske, og ofte – spesielt nå på vinteren – slenger vi oppi en C-vitamin brusetablett. Det gir en lett smak på vannet, samtidig som du får i deg viktige vitaminer.
  1. Påfyll av energi etter en treningsøkt er viktig for at restitusjonsprosessen blir optimal. Det anbefales å innta et lite måltid så raskt som mulig etter at treningsøkten er ferdig, da helst innen en halv time. Det er i dette tidsrommet kroppen er mest mottakelig for næringsstoffer. Pakk derfor med deg en banan eller en energibar i treningsbagen.