Instagram-profilene du burde følge nå

Instagram-profilene du burde følge nå

Sosiale medier flommer over av inspirerende, flotte bilder – om du følger de riktige profilene, selvfølgelig. Vi har listet opp syv ulike personligheter – både fra Norge og utlandet – som alle aktive og sporty jenter bør følge.

@MancinoRoberta

Italienske Roberta Mancino er ikke bare en internasjonal modell, men også en av verdens beste fallskjermhopper og basehopper. Hun har deltatt i mer enn 7000 hopp (deriblant fire nakenhopp!), hvor hun har vunnet flere priser. Som om ikke det var nok, har hun også satt verdensrekorder innenfor risikosporten.

Klikk her for å følge Roberta på instagram.


@CarolineGleich

Den profesjonelle skiklatreren og eventyreren Caroline Gleich er en «must follow» på Instagram. Ved siden av spenstige aktiviteter i snøen, elsker også Caroline terrengløping, alpinklatring, sykling og alt annet som byr på en skikkelig utfordring. Caroline selv har som mål å inspirere folk til å leve en sunn og aktiv livsstil.

Klikk her for å følge henne på Instagram.


@Kimi_Swimmy

Kimi Werner er mester i spydfiske, en sertifisert kulinarisk kokk, en prisvinnende artist og en ettertraktet foredragsholder. Men mest av alt er Kimi en aktiv og inspirerende dame som stadig sprenger grenser. Det er Instagram-kontoren hennes et bevis for.

Sjekk den ut her.

 

@DedicationKristine

Yoga weekend ? Tights fra @runwild_no #KristineGjørTingHunIkkeKan#GodtForKroppOgSjel#Spons

A photo posted by Kristine Aure (@dedicationkristine) on

PT, kostholdsrådgiver og sykepleierstudenten Kristine Aure omtaler seg selv som en livsglad jente med lidenskap for sunn mat, trening og positive tanker. Instagram-kontoen er proppet av inspirerende treningsbilder, og uimotståelige matretter som vil få magesekken til å skrike av sult.

Følg kontoen til Kristine her.


@SiljeNorendal

?? @rockstarenergy

A photo posted by siljenorendal (@siljenorendal) on

Den norske, folkekjære snowboard-kjøreren Silje Norendal konkurrerer i både halfpipe, slopestyle og boardercross. På merittlisten har hun et OL-gull, samt hele tre gullpokaler fra X games. På Instragram-kontoen til den sprudlende jenta fra Kongsberg blir du servert backstagebilder fra hennes profesjonelle karriere, men også bilder av mer privat art.

Følg kontoen hennes her.

 

@CVukicevic_Demidov

Tilbake i trappen??? Fokuset nå er bare å komme tilbake..? Takk for tøyet @sportsgalleriet ???? #trappetrening #løping

A photo posted by Christina Vukicevic Demidov (@cvukicevic_demidov) on

Den tidligere norske friidrettsutøveren Christina Vukicevic Demidov er blant annet sju ganger norsk mester på 100 meter hekk, og tok EM-gull i 2009 under U23-EM. På Instagram deler den tøffe jenta gjerne noen av sine treningsøvelser, og det varierer med blant annet både trappeløp, knebøy, markløft og chins.

Sjekk profilen her.

 

@FunkyGine

Tobarnsmoren Jørgine fra Ålesund har tusenvis av følgere fra hele verden, både på Instagram og på Facebook. Hun er blant annet blitt kjent for sine treningsvideoer der hun involverer de små og blant annet trener med barna som «vekt». Snakk om sterk og sprek småbarnsmamma!

Her finner du Instagram-kontoen til Jørgine.

 

Profilene er hentet for inspirasjon og har ingen forbindelse med Carmex.