Legge leppestift over leppepomade

Legge leppestift over leppepomade

Leppestift skal markere dine sunne lepper – ikke fremheve dehydrerte og sprukne lepper. Her er 4 raske skjønnhetstips for leppene dine, slik at du får myke og flatterende lepper med langvarig farge.

1. Skrubb leppene en eller to ganger i uken for å holde dem myke og smidige.

Dette trinnet fjerner all død hud fra leppene dine, og får nye hudceller til å vokse isteden. Dette kan enkelt gjøres ved å kombinere like deler brunt sukker, vann, salt og honning, og deretter forsiktig skrubbe blandingen på leppene.

2. Påfør en fuktgivende leppepomade før andre leppeprodukter for å holde leppene glatte og hydrerte.

Leppestift kan fremheve hvert flak og sprekk i leppene hvis de er tørre og sprukne. Som ekstra beskyttelse mot tørrhet, er det en god idé å også bruke leppepomade med mye fuktighet på leppene før sengetid hver kveld for å holde leppene fuktig.

3. Påfør lipliner.

Begynn ytterst mot kanten av overleppen og tegn den ytre delen av leppene med en lipliner. Når leppene er markerte, bruk samme liner for å fylle dem med farge. Dette trinnet er viktig fordi det vil gi et grunnlag for leppestiften du skal legge på toppen, og gjør at fargen holder lengre utover dagen/kvelden.

4. Påfør leppestift.

Nå er det på tide å påføre leppestiften. En av de tingene som vil hjelpe leppestiften til å se best mulig ut er å påføre den med en leppepensel, i stedet for direkte fra stiften, slik at fargen trenger seg inn i leppene og blir der lenger. Dypp penselen på leppestiften, og trykk fargen på leppene for å få en slags flekkete effekt. Deretter ta litt papir og press leppene et par ganger mot papiret for å trykke fargen inn i leppene. Deretter kan du bruke leppestiften for å påføre andre strøk av farge.

Voilà!