Hvordan legge leppestift over leppepomade

Hvordan legge leppestift over leppepomade

Leppestift skal markere dine sunne lepper – ikke fremheve dehydrerte og sprukne lepper. Her er 4 raske skjønnhetstips for leppene dine, slik at du får myke og flatterende lepper med langvarig farge.

1. Skrubb leppene en eller to ganger i uken for å holde dem myke og smidige.

Dette trinnet fjerner all død hud fra leppene dine, og får nye hudceller til å vokse isteden. Dette kan enkelt gjøres ved å kombinere like deler brunt sukker, vann, salt og honning, og deretter forsiktig skrubbe blandingen på leppene. Alternativt kan man kjøpe en leppeskubb, som denne fra norske Nykr, som også inneholder pleiende og nærende ingredienser.

2. Påfør en fuktgivende leppepomade  før andre leppeprodukter for å holde leppene glatte og myke.

Leppestift kan fremheve hvert flak og hver sprekk i leppene hvis de er tørre og sprukne. Som ekstra beskyttelse mot tørrhet, er det en god idé å også bruke leppepomade med mye fuktighet på leppene før sengetid hver kveld.

 

Carmex original krukke

3. Påfør lipliner.

Begynn ytterst mot kanten av overleppen og tegn den ytre delen av leppene med en lipliner. Når leppene er markerte, bruk samme liner for å fylle dem med farge. Dette trinnet er viktig fordi det vil gi et grunnlag for leppestiften du skal legge på toppen, og gjør at fargen holder lengre utover dagen/kvelden.

 

4. Påfør leppestift.

Nå er det på tide å påføre leppestiften. En av de tingene som vil hjelpe leppestiften til å se best mulig ut er å påføre den med en leppepensel, i stedet for direkte fra stiften, slik at fargen trenger seg inn i leppene og blir der lenger. Dypp penselen på leppestiften, og trykk fargen på leppene for å få en slags flekkete effekt. Deretter ta litt papir og press leppene et par ganger mot papiret for å trykke fargen inn i leppene. Deretter kan du bruke leppestiften for å påføre andre strøk av farge.

 

 

Voilà!