Dette ønsker aktive jenter seg

Dette ønsker aktive jenter seg

Uansett om du ser etter en gave til venninnen din, søsteren din eller deg selv – disse gaveideene er et «must have» for alle aktive jenter.

Pulsklokke
Pulsklokken har tatt norske menn og kvinner med storm, og er nå en selvfølge for alle som liker å holde seg i aktivitet og trene. En pulsklokke er perfekt hvis man ønsker å optimalisere løpeopplevelsen, forbedre kondisjonen og ikke minst slå personlige rekorder.

 

FitBit
Hvis du derimot ser etter en personlig trener som følger deg 24 timer i døgnet, 365 dager året, er det det stilrene armbåndet fra FitBit du bør gå for. Med FitBit kan du måle alle aktiviteter i løpet av dagen (skritt, distanse og søvn), hvor all data lagres, synkroniseres og statistisk presenteres i FitBit-appen. Perfekt i arbeidet mot en sunn og frisk hverdag!


Kosmetikk
Jålete eller ei, alle jenter har egne skjønnhetsrutiner de på daglig basis liker å følge. Uansett hvilke produkter man vanligvis bruker, er det fire kosmetiske midler alle kvinner må ha, og som er perfekt å gi bort som gave – Carmex  (den ultimate redningen for alles lepper), tørrshampoo (gjerne tilpasset hårfarge), håndkrem (rik på fuktighet!) og ansiktsmaske med skrubb (for en myk og fresh hud).

Carmex tube

Gavekort på opplevelser
En opplevelsesgave er løsningen for jenter som har alt. Her kan du gi bort opplevelser som kjelkeaking på Geilo, leirdueskyting i Ulefoss, Kampen om tungtvannet på Rjukan, Zipline i Åre eller hesteridning i Oslo. Kun fantasien setter begrensninger på moroa!

 

Treningstøy
Treningstøy er en sikker vinner for aktive jenter, og noe man aldri får nok av! I flere sesonger har fargesprakende treningstøy vært i vinden, men nå ser vi at uttrykket er mer teknisk, stilrent og grafisk. Dette er våre favoritter akkurat nå:

Treningsklær
Bilde: Alle produktene finner du på Zalando.no

 

Treningsdagbok
Ønsker venninnen din å begynne å trene, men sliter med motivasjonen? Eller er hun allerede aktiv, men trenger et sted å loggføre aktivitetsnivået? Da bør du vurdere å kjøpe en treningsdagbok. I en treningsdagbok skriver man ned alt fra målsettinger, testskjema, kjøreplaner, kostholdsregistrering og mye, mye mer. Dette er en super gave, som ikke koster skjorta.

 

Skiutstyr
Man får aldri nok skiutstyr, og nei, det trenger ikke bli så dyrt. Ny lue, hansker, skibriller, ullsokker eller superundertøy, drikkebelte, smøring – ja, dette er ting aktive jenter ønsker seg. Dette er våre favoritter denne sesongen:

Produkter ski ønskeliste

Bilde: Alle produktene finner Gsport.no